Sydvietnam
juli 2004

 

I juli 2004 deltog jeg på en 14-dages cykelferie i Sydvietnam.

Turen var tilrettelagt af Region Rejser fra Skørping under kyndig ledelse af vores rejseleder Rasmus Holm, der besidder en utrolig viden om Vietnam - både historisk og kulturelt. På hele turen blev Rasmus suppleret af lokale guides med kendskab til de forskellige steder, vi kom igennem.

Vi var i alt 15 (inkl. Rasmus) deltagere på turen, som gik gennem Mekong-deltaet, hvor vi blev indkvarteret flere forskellige steder. Derefter til nogle dages afslappende ophold på en dejlig ø i den Thailandske Bugt, Phu Quoc, inden turen blev afsluttet med et par dages ophold i Ho Chi Minh City (Saigon).

Det var alt i alt en dejlig og oplevelsesrig tur, som jeg kun kan tænke tilbage på med glæde.

Nedenfor viser jeg en række billeder fra turen.

 


På slideshowet ved siden af vises billeder af en række af de mange forskellige retter, vi fik serveret på turen til Vietnam.

Den 1. juli 2004 rejste vi med fly fra København til Singapore, hvor vi efter et par timers ventetid fløj videre til Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam. Efter en dejlig frokost, hvor vi første gang stiftede bekendtskab med det vietnamesiske køkken med den besked, at fra nu af spiste vi udelukkende med pinde, steg vi ombord i vores bus, som skulle fragte os til det første bestemmelsessted Can Tho.

Klik på linket i menuen nedenfor for at komme videre..


 

 

 

Rejseforside Can Tho Xeo Ouyt Cao Lanh Long Xuyen Rach Gia Phu Quoc Ho Chi Minh City Hjem